Fremtidens utfordringer må løses av morgendagens ledere. Derfor inviterer Aktivitetsalliansen unge opinionsledere til å danne tankesmien Et Friskt Pust for å tenke stort, nytt og engasjerende om fremtidens utfordringer og løsninger. 

Vi søker unge, engasjerte mennesker som ønsker å være med å påvirke fremtiden, og som ser fysisk aktivitet som en viktig del av folks helse.

Som deltaker på tankesmien vil man få en opplevelse for livet, bygge nettverk med fremtidens aktivitetsledere og møte de noen av de beste fagpersonene innen fysisk aktivitet.

Hvem ser vi etter?

Vi søker to personer under 30 år som kan representere “Folkets røst”, sammen med representanter fra DNT, Skiforeningen, Syklistene, Virke Trening, Sportsbransjen, Grete Roede og Gjensidigestiftelsen.

Er du motivert for å delta, eller kjenner noen som kan være interessert? Gå inn på vår facebook-side, og fyll ut skjema.

Program              

De tilsammen 16 utvalgte blir invitert til et to-dagers seminar fra 21.-22.februar på Norges Idrettshøgskole i Oslo, med overnatting på Olympiatoppen Sportshotell. Vi starter fredag morgen, og runder av tidlig ettermiddag lørdag. Programmet vil bestå av inspirerende foredrag fra Norges mest profilerte personligheter innen fysisk aktivitet og helse, kombinert med diskusjoner og gruppearbeid. I tillegg vil det være anledning til å bygge nettverk gjennom sosialt samvær og fysisk aktivitet.

Deltakelse og opphold, samt reise for langveisfarende dekkes av tankesmien.

Vi kontakter potensielle kandidater 11.februar.

 

torsdag, 06 februar 2014