I anledningen Oslo Maraton på lørdag hadde Aktivitetsalliansen samlet sammen en stor heiagjeng. Området rundt Wessels plass var dekket av bannere, heia-plakater og glade mennesker, som heiet frem løperne i den siste bakken før mål.

Det er 2. gang Heia-deg patruljen stiller opp for å heie frem løperne 1 km før mål. I år var det hele 75 personer i heiagjengen. Aktivitetsalliansen heier på alle som tar vare på egen helse ved å være i fysisk aktivitet og består av Skiforeningen, Turistforeningen (DNT), Syklistenes Landsforening, Virke Trening, Sportsbransjen, Grete Roede og Gjensidigestiftelsen.

Alle de syv organisasjonene hadde sine egne budskap til løperne, men hovedbudskapet var som alltid: Heia deg!

Bakkespurt til heiarop
-Aktivitetsalliansen heier på alle som tar vare på hela si, og her under Oslo maraton får vi heiet på ekstra mange i de tre timene vi står her, sier Lars Erik Mørk, talsperson for Aktivitetsalliansen.

Den siste bakken før mål ligger på høyre side av Stortinget. På grunn av bygging var det satt opp store vegger og alle løperne ble derfor sluset gjennom heiagjengen. Heiaropene og stemningen sørget for at løperne ble heiet inn i starten på innspurten.

– Folk blir så glade når de blir heiet på, og det smitter over på oss, avslutter Mørk.

Vil du se hva vi gjorde under Oslo Maraton?

Se filmen her:

mandag, 22 september 2014