Ta med barna dine på skiskole til helgen! Vår partner Skiforeningen arrangerer skiskole for barn mellom 3 og 8 år. Kursene holdes hver helg i januar og februar på en rekke steder i Oslo-området. 

Finn skiskolen nærmest ditt lokalmiljø.

Skiforeningen startet skiskole allerede i 1948, og har lang erfaring som kursarrangør. Gleden av å lære barn å gå på ski er like sterk i dag som den gang, og aktiviteten bidrar til å skape gode opplevelser for foreldre og barn. 

Lærer gjennom skileik

På Skiforeningens skiskole lærer barna dine grunnleggende skiferdigheter gjennom skileik. Fokuset er å ha det gøy på ski. Programmet tilpasses barnas ferdigheter og forutsetninger. De som ikke har eget skiutstyr kan låne dette av Skiforeningen. 

 Barnas skiskole sin visjon er å skape livsvarig skiglede gjennom evnen til å møte barna.

 Skiskolen går over 5 helger (5×75 min). Siste kursdag er ekstra stas, med en morsom vri og avslutning med kjeks, saft og medalje.

 Det er i dag nærmere 10 000 deltakere på skiskolen hver sesong, fordelt på hverdag og helg. På hverdager deltar barn gjennom barnehager/SFO/AKS, mens det i helgene er foresatte som følger barna til skiskolen.

Les mer om Barnas Skiskole.

Aktivitetsalliansen legger hver onsdag ut “Ukas Aktivitet” på aktivitetsalliansen.no. Dette er en aktuell aktivitet fra en av våre samarbeidspartnere. I Aktivitetsalliansen ønsker vi at alle voksne skal finne eller oppdage en aktivitet de liker. Gjennom dette vil vi være en pådriver for at vi inspirerer hverandre til å bli litt mer fysisk aktive i hverdagen. Følg oss på www.facebook.com/heiadeg for å få tips til ukas aktivitet.

 Vi vil veldig gjerne også ha bilder eller tips til aktiviteter som du liker.

 Ha en god uke!

onsdag, 08 januar 2014